SVT2

onsdag 22/02 kl. 22.30

Fractures (7:8)

Lilja har surmulet i en uke og Kristin aner ikke hvorfor. Men plutselig eksploderer Lilja og anklager Kristin for å ha ødelagt livet hennes.

onsdag 15/02 kl. 22.30

Fractures (6:8)

Etter at Kristin og Ragnar kommer tett på, nærmer det seg et sannhetens øyeblikk; en hemmelighet må avsløres.

torsdag 09/02 kl. 20.00

Fosterfamiljen

Julia har alltid snakket om oppveksten som en lykkelig tid. Å være et biologisk barn i en fosterfamilie. Men noe skurrer, for alt var ikke helt lyst. I denne filmen får vi følge Julia når hun møter foreldrene og fostersøsken i dag.

onsdag 08/02 kl. 22.30

Fractures (5:8)

Lilja oppdager at Matti har blåmerker. Ragnar prøver å ignorere følelsene sine for Kristin og sliter også med sin dårlige samvittighet for lillebroren, som er Hannas ektemann og Mattis far.

mandag 06/02 kl. 23.30

Go Cosplay (16:16)

Nå er det tid for den største cosplaykonkurransen i Norden, NCC. Laura og Ida møter noen av deltakerne, både fra Sverige og Finland. Blir en av dem Nordens beste cosplayer?

onsdag 01/02 kl. 22.30

Fractures (4:8)

Kristin er overrasket over at hun fortsatt har følelser for Ragnar, men når eksmannen hennes uventet dukker opp, er hun nær ved å tilgi ham.

tirsdag 31/01 kl. 22.30

Missionen

For første gang får et filmteam følge fire unge misjonærer fra Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige. De kommer fra Utah i USA og har fått i oppdrag å reise til Finland for å misjonere evangeliet i henhold til Mormons bok.

mandag 30/01 kl. 23.25

Go Cosplay (15:16)

Laura og Ida er ferdig med å konkurrere. De kan nå slappe av og gå rundt på stevnet i kostymene sine før den store konkurransen, Nordic Cosplay Championship. De møter mange kjente fjes.

fredag 27/01 kl. 23.05

Den största förbrytelsen

Et drama om den jødiske Braude-familien bosatt i Oslo når andre verdenskrig bryter ut. Til å begynne med er far Benzel overbevist om at krigen ikke vil nå Norge, men det er ikke lenge før Nazi-Tyskland har okkupert hele landet. Når mennene i familien Braude plutselig blir arrestert og satt i interneringsleiren Berg, kommer trusselen om utvisning til Tyskland stadig nærmere. Filmen er basert på virkelige hendelser.

onsdag 25/01 kl. 23.25

Samlarna

Noen har vanskelig for å kvitte seg med ting, andre hoper seg opp til det kommer helt ut av kontroll. Det kalles hoarders syndrom og rammer 2,5 prosent av befolkningen. Filmskaper Linnea Widén har fulgt noen samlere som ikke lenger takler situasjonen sin og nå ønsker hjelp.

onsdag 25/01 kl. 22.30

Fractures (3:8)

Det viser seg at helsestasjonens resepsjonist Hugrun har solgt urtemedisin på legekontoret i årevis, og hun har ingen planer om å slutte. Men når en pasient viser uforklarlige symptomer, må Hugrun innrømme at hun gjorde en feil.

mandag 23/01 kl. 23.30

Go Cosplay (14:16)

Nå er det endelig tid for Cosplay-mestere. Vi følger Laura under konkurransedagen hennes. Sist men ikke minst: se hvem som vinner og går videre til neste års cosplay-SM.

lørdag 14/01 kl. 22.45

Den eviga vägen

I 1930 blir fagforeningsleder Jussi Ketola tvangsbortført til den sovjetiske grensen av finske nasjonalister fordi han er mistenkt for å være kommunist. Vel fremme i Sovjetunionen får Jussi en ny identitet av sikkerhetstjenesten og blir sendt til jobb på en kollektiv gård mens han forventes å spionere på menneskene rundt ham.

onsdag 18/01 kl. 22.30

Fractures (2:8)

Kristin oppdager at moren ikke tar medisinen sin. Det viser seg også at Kristins gamle kjærlighet Ragnar ikke har kommet helt over henne.

mandag 16/01 kl. 23.30

Go Cosplay (13:16)

Tid for stevne og konkurranse! Laura og Ida har pakket sakene sine og fikser de siste detaljene til kostymene på hotellet. Vi følger Ida til konkurransen hennes og Laura tester etappen før konkurransen hennes.

onsdag 11/01 kl. 22.00

Fractures (1:8)

Når Kristin flytter tilbake til morens hjem i Holmafjord, blir hun stilt ansikt til ansikt med fortidens gjenferd. Samtidig må hun takle følelsene etter ektemannens utroskap.

mandag 09/01 kl. 23.30

Go Cosplay (12:16)

Siste uker! Laura og Ida jobber iherdig med kostymene for at de skal være klare i tide til stevnet og konkurransen. Lovisa viser hvordan hun bygger enkelte deler av kostymet sitt.

mandag 02/01 kl. 21.40

Go Cosplay (11:16)

Tiden er inne for at Beatrice Krüger, eller «Amenoo cosplay», skal konkurrere i de svenske cosplay-mesterskapene. Vi møtte henne tidligere i serien og nå får vi se hvor langt innsatsen hennes strekker seg. Laura og Ida fortsetter å jobbe med kostymene sine og Lovisa fortsetter med sine forberedelser.

onsdag 04/01 kl. 21.40

Clara Sola

Et drama om den 40 år gamle Clara som bor i en avsidesliggende landsby i Costa Rica hvor innbyggerne tror hun har en spesiell forbindelse med Gud. Mens Clara blir sett på som en helgen i en landsby som trenger håp, finner hun selv sin trøst i naturen. Claras mor gjør alt hun kan for å holde tilbake datterens utvikling som kvinne, men hun klarer ikke å kvele hennes seksuelle lyst. Når den unge Santiago dukker opp i familiens liv, vekkes et sterkt ønske hos Clara, som fører henne ut på uutforsket territorium hvor hun overskrider både fysiske og overnaturlige grenser.

mandag 26/12 kl. 21.30

Go Cosplay (10:16)

Ida blir hjemme og fortsetter å bygge kostymet sitt, mens Laura går på teater for å få hjelp til å stå på scenen. Vi møter Jukka Korpi og Linda Jokela, som hjelper Laura med oppvarming og andre gode tips. Lovisa fortsetter reisen.