DR1

torsdag 12/08 kl. 21.25

Søren Vesters Have – Skygge i haven

Det er sommer og Søren vil skape skyggeplass i hagen sin. Derfor søker han inspirasjon fra Bonnie, som har skapt fantastiske pergolaer på den lille hagetomten hennes. Og så bygger han en flytende parasoll, som skal skape skygge over hans store plankebord i drivhuset.

tirsdag 10/08 kl. 21.25

Fede forhold (6:6)

Dansk reality serie. Episode 6 av 6. De tre parene hadde alle et oppdrag da eksperimentet startet for 7 måneder siden. Lasse og Simone ønsket å redde familien og skape et sunnere liv, Simones og Steffens forhold skal overleve 7 års krisen, og Eilif og Tina ble kvitt colaavhengighet og risiko for blodpropp. Nå kan de gjøre opp status på kilo og kjærlighet, og de enorme endringene som har skjedd med både forhold og kropper. For alle tre par blir […]

tirsdag 10/08 kl. 22.20

Rebecka Martinsson: Renhyrden

Politistasjonen i den nordsvenske byen Kiruna mottar et uvanlig alarmanrop. Et firehjulsdrevet kjøretøy har dratt et reinsdyr i hjel bak seg og kastet det utenfor Jon Åppas hage. Aktor Rebecka Martinsson forplikter seg til å finne ut hvem som står bak. Men dette er en følsom sak, fordi samene ikke stoler på rettssystemet.

mandag 09/08 kl. 21.25

Pressens kriminelle håndlanger (2:2) – Alarmklokkerne

Mistanken mot Michael Forsmark og hans evne til å være på stedet ulmer i pressen. Der ulmer ikke mindre når han «ved et uhell» oppdager og filmer prins Joachim inne på Helsingør-motorveien, og blir leverandør av en ekte kongelig skandale. DRs Mette Frisk graver seg nærmere inn i saken. Det viser seg langt fra tilfeldig og Forsmark blir beskyldt for paparazzi-metoder. Derfor begynner alarmklokkene ringer visse steder. Spørsmålet er om media nå setter Michael Forsmark på is.

mandag 09/08 kl. 20.30

Seriestart: Jægerkorpset (1:8)

I en ny, unik dokumentarserie fra 2021 har DR1 fått tilgang til det mytiske landet; Jegerkorpsets opptaksprøve. I 15 uker følger DR de 50 håpefulle aspirantene i deres harde jakt på den burgunderfargede beret. Men allerede før kurset virkelig har startet – er det flere aspiranter som sliter med å holde på drømmen. For hvem har det som skal til – å komme seg gjennom nåløyet og bli tatt opp i Jegerkorpset.

mandag 09/08 kl. 20.00

Madnørderne – Pita kebab, bryggeri og ål

I «Madnørderne» møter du noen av de mest lidenskapelige og nerdete menneskene i Danmark, som alle brenner for matlaging. De vil inspirere deg til å gå på oppdagelsesferd ute i naturen og i ditt eget kjøkken.

torsdag 05/08 kl. 21.55

En frygtelig kvinde

Dansk spillefilm fra 2017. Når Rasmus møter Marie er han sikker på at han endelig har møtt sitt livs kjærlighet. Men det går ikke lang tid før hun avslører seg selv som et sjalu og manipulerende vesen, som snart sliter han i stykker.

torsdag 05/08 kl. 21.25

Søren Vesters Have – Palmer, blomster og feriestemning

Søren reiser mot varmere himmelstrøk, slik føles det i det minste når han lander i den villeste jungelhage på Nordjylland. Og så må han av gårde og se på en hage som er svaret på alt han selv drømmer om å få i Thise.

onsdag 04/08 kl. 21.25

Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo (4) – Drømme om Sussi

Dansk serie. Episode 4. Lukas skal ha fest hos Sussi og Leo. I det minste synes Sussi det, så da blir det slik. Samtidig som planleggingen trekker i en retning som ikke akkurat passer inn i Lukas verden, han må også kjempe mot mor Berits flytteplaner. Imidlertid blir Lukas tålmodighet først satt på prøve når festen sparker i gang og familien utfolder seg.

tirsdag 03/08 kl. 21.55

Rebecka Martinsson: Som offer til Molok

Rebecka Martinssons liv og kjæreste i Stockholm må vente. En kvinne blir brutalt myrdet i sengen sin, og den erfarne advokaten blir i Kiruna for å etterforske drapet. Det ser nesten ut til å hvile en forbannelse over drapsofferets familie. Spørsmålet er om barnebarnet Mark blir drapsmannens neste offer?

tirsdag 03/08 kl. 21.25

Fede forhold (5:6)

Dansk reality serie. Episode 5 av 6. Parene har jobbet med forholdet sitt i et halvt år og sexlivet går bra. For Simone er Lasses appetitt for sex så overveldende at parterapeut Frej Prahl ber ham om å kjøle seg ned slik at Simone kan få plass til å føle seg selv. Tina og Eilif har vært sammen i over 30 år, men tenner fortsatt på hverandre. Steffen, som ofte har blitt avvist av Simone, opplever nå at hun ikke […]

mandag 02/08 kl. 21.25

Pressens kriminelle håndlanger (1:2) – Havfruemordet

Den kriminelle Michael Forsmark ble en rungende suksess da han begynte som pressefotograf. Han var på pletten når noe dramatisk skjedde og ble en stor leverandør av potente krimhistorier. Alt kulminerer når han skjærer av hodet til Den lille havfruen i hemmelighet og deretter selger bildene av den hodeløse damen til den intetanende pressen.

torsdag 29/07 kl. 21.25

Søren Vesters Have – Den store rullende sauna

Søren ønsker å skape et nytt uterom i hagen sin så han og en håndfull venner begynner å bygge en gigantisk badstue på hjul. I enden av hagen må de eldre buskene ofres for å gi lys til det store lindetreet. Og så er det tegn på liv fra hagens hemmelige beboere.

tirsdag 27/07 kl. 21.55

Rebecka Martinsson: Indtil din vrede er ovre

En ung dykker er funnet død i et fjellvann, men det er noe med dødsfallet som virker mistenkelig. Etterforskningen fører advokat Rebecka Martinsson og politiinspektør Anna-Maria Mella til en avfolket landsbyen der ondskapen ble igjen. Fra bunnen av fjellvannet kommer en dyster hemmelighet til overflaten.

tirsdag 27/07 kl. 21.25

Fede forhold (4:6)

Dansk reality serie. Episode 4 av 6. Eilif vil ikke lenger samarbeide med kostholdseksperten. Han er lei av sunn mat, og vil helst sette sammen kosten selv. Det fører til en konfrontasjon med datteren Michelle, som frykter at han kan få enda en blodpropp. Simone sliter med selvtilliten og avviser Lasse når han prøver å gi henne komplimenter. Hos parterapeut Frej Prahl får hun snaket om mobbingen hun ble utsatt for som tenåring. Hun oppdager at hendelsen har etterlatt dype […]

mandag 26/07 kl. 21.25

Danske mord – Liget i tønden

7. januar 1890 forsvinner Johan Meyer i København, og politiet frykter at det er en forbrytelse. En sersjant fra det nyopprettede kriminalpolitiet mistenker en såpeprodusent fra byens fineste sirkler til å stå bak. Produsenten flykter, men sersjanten klarer å finne ham og saken utvikler seg. Dette er et av Danmarks mest intrikate og bisarre mord-puslespill. Liket dukker opp i en tønne i New York og motivet må kanskje finnes i datidens litterære og nihilistiske strømmer.

onsdag 28/07 kl. 21.25

Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo (3) – Drømme om Sussi

Dansk serie. Episode 3. Lukas er kanskje ung, men nå skal han bli voksen. Det er i hvert fall det de andre voksne mener. Mens mor Berit presser på for å sende ham til videregående skole har Sussi noen mer kreative tanker om Lukas sin framtid. Hun vil at han skal gjøre en drømmekollasje, og det er omtrent det siste Lukas vil gjøre.

torsdag 22/07 kl. 21.25

Søren Vesters Have – Uderum

Søren skal samle inspirasjon til å skape rom i hagen ved hjelp av hekk, espalier og fliser. Det krever et besøk til en middelalderhage ved Spøttrup Borg. Og så skal han også en tur til Klitmøller, hvor Cat og Morten har skiftet ut den klassiske hagen med et stor uterom. Hjemme i Thise kommer han med et råd om hvordan man kan skape et villmarksbad med små midler.

onsdag 21/07 kl. 21.50

Beck: Levende begravet

Svensk krim fra 2009 «Beck – Levande begravd» En trekiste blir funnet nedgravet i en sandkasse på en lekeplass. I kisten ligger det en kjent aktor – død etter å ha blitt levende begravet. Sporene fører Beck til en bande, der lederen nettopp hadde blitt løslatt fra fengslet. Men da bandelederen også blir funnet drept, må Beck innse, at saken er verre enn han først antok – at en sadistisk seriemorder holder på i Stockholm.

onsdag 21/07 kl. 21.25

Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo (2) – Døden ved cringe

Dansk serie. Episode 2. Lukas har det fint som det er, men Sussi synes at han må bli litt villere! Hun og Leo tar ham med på konsert turné rundt i landet. Lukas tar gjerne fri fra skolen, men holder på å dø av flauhet når Sussi utfolder seg. Det blir blottlegging av rompa og autografsignering på brystene, mens Lukas trekker capsen lengre og lengre ned og blir flauere og flauere.